Despre noi

Ce suntem?
Brick7 este un motor de căutare pentru ocuparea forţei de muncă, Autovehicule şi Proprietăţi, permiţând vizitatorilor să găsească locuri de muncă, Autovehicule şi Proprietăţi postate pe mii de site-uri companiei, blog-uri individuale si placi. Brick7, Hărţi uriaş selecţie de oferte disponibil pe Internet în unul extins bază de date de afiliere listări de la companie site-uri web, muncă placi, maşină dealeri site-ul web, proprietate agent site-uri web şi mare specialist website În cea masini, Locuri de munca şi Proprietăţi.

Brick7.com a fost infiintata in anul 2007 cu scopul de a îmbunătăţi radical on-line căutare, pentru locuri de muncă, masini, Proprietăţi. Compania a fost repede recunoscut ca un lider al industriei, atât în ​​mass comerciale si de afaceri. Folosind o interfaţă simplă şi rapidă, utilizatorii pot interogare această bază de date şi de a salva ei înşişi probleme de a vizita fiecare site individual. Ofertele de ad în sine nu sunt găzduite de brick7 şi utilizatorii sunt întotdeauna redirecţionat către lista de ad originală. În esenţă Brick7, acţionează ca şofer de trafic pentru acele site-uri.

Brick7 de căutare de locuri de muncă motor de reţea cuprinde peste 9 ţări, oferind interfeţe separate care sunt traduse în diferite limbi. Tehnologia noastră Brick7 agenti (on-line roboţi) scanare pe web şi să identifice Locuri de munca, masini şi Proprietăţi listări pe Internet, cum ar fi pe companie site-urile, care pot listă de numai una sau două Locuri de munca, masini şi Proprietăţi sau, pe mai mari specialitate site-uri de, care caracteristică sute de Locuri de munca, masini şi Proprietăţi.

Aceste listări sunt apoi scanate în mod regulat şi de găsite Locuri de munca, masini şi Proprietăţi sunt adăugate la index.
Cum să ne contactaţi?
În cazul în care aveţi orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să nu ezitaţi să Contactaţi-ne.